ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καροτοκουΐζ… (vol.12)

caroto12c

Πρόκειται για βασικό μέρος πατέντας που κατατέθηκε τέλη του 19ου αιώνα. Με τι μοιάζει και ποιά μπορεί να είναι η χρήση του;

  • Elerios και Marios βρίσκονται στην σωστή οδό. Με λίγη περισσότερη φαντασία θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για μια υπέροχη και απλή ιδέα που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και την έχουμε δει σε πρωτότυπα μοντέλα. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως τα σκίτσα αναφέρονται σε πατέντα που κατοχυρώθηκε το 1895!

caroto12a

  • Πρόκειται για πατέντα που κατατέθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1985 και αφορά, όπως πολύ σωστά μαντέψατε, ένα ηλεκτροκίνητο ποδήλατο με μπαταρία 10 Volt και με την κινητήρια μονάδα ενσωματωμένη ομόκεντρα στον πίσω τροχό. Ανάμεσα στις εταιρίες που εξελίσσουν παρόμοια τεχνολογία είναι η Michelin και η Mitsubishi με το πρωτότυπο Lancer Evolution MIEV που είχε παρουσιάσει πριν από περίπου μία πενταετία.

caroto12b

  • Είναι πράγματι απίστευτο πόσες τεχνολογίες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και πως τα συμφέροντα (βλέπε μαύρος χρυσός & και πετρελαϊκές εταιρίες) τις έχουν εκτοπίσει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. τελικα αυτο ειναι ενας ηλεκτροκινητηρας ποδηλατου που τοποθετείται στο τροχο και τα τελευταια χρονια αυτη η πατεντα χρησιμοποιειται σε ηλεκτρικα αυτοκινητα που εχουν ενα κινητηρα για καθε τροχο.

  2. Μάλλον είναι κατι παρόμοιο με τις νέες τεχνολογίες που προβλέπουν τη φιλοξενία των ηλεκτροκινητήρων στο εσωτερικό των τροχών (όπως το Active Wheel της Michelin).

  3. fainetai na vrisketai mprosta apo troxo. mporei na dinei kinhsh mesw hlektrikhs energeias. mporei na einai kai susthma pedhshs me thn vohtheia tou hlektrismou. (toulaxiston prolava kati prin to lusei o trelos kai palavos oxhmatias)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!