NEA

Peugeot 4008 [new photos]

peugeot-4008-suv-8

Η γαλλική εταιρία αναμένεται να ρίξει στην αρένα των κόμπακτ SUV την δική της πρόταση αφού κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης…

  • Το κλίμα στην κατηγορία των μεσαίων SUV φαίνεται να αναζωπυρώνεται για τα καλά αφού μοντέλα όπως τα Nissan Qashqai, Skoda Yeti, Mitsubishi ASΧ και VW Tiguan θα έχουν σε μερικούς μήνες να κάνουν με τα επερχόμενα Opel Mokka, Citroen C-Crosser και Peugeot 4008. Όσον αφορά το τελευταίο η γαλλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες ενώ υπενθυμίζεται πως θα εξοπλίζεται με τους βενζινοκινητήρες 1.6 (116hp) και 2.0 (150hp) καθώς και με τους ντίζελ 1,6l HDi (112hp) και 1.8 FAP (150hp). Όπως και στην περίπτωση του Mitsubishi ASX (τόσο το 4008 όσο και το C-Crosser μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη με το ιαπωνικό SUV), η έκδοση 1.6 θα είναι προσθιοκίνητη ενώ το σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη θα είναι διαθέσιμο στις υπόλοιπες εκδόσεις.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!