NEA

Volkswagen, νέο Golf και σε 4MOTION!

Volkswagen-Golf_4Motion_2013 (1)

Σταδιακά η γκάμα του νέου Golf ολοκληρώνεται και μαζί με τις επερχόμενες ισχυρότερες εκδόσεις του αποκαλύπτεται και η τετρακίνητη…

Volkswagen-Golf_4Motion_2013 (3)Κατά την γνωστή συνταγή οι τετρακίνητες εκδόσεις Golf εξοπλίζονται με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη Haldex 5ης γενιάς o οποίος είναι 1,4 kg ελαφρύτερος από τον προηγούμενο και κατανέμει αυτόματα την ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες.

Το Golf 4Motion θα κοστίζει 1.800€ επιπλέον (στην Γερμανία) σε σχέση με τις προσθιοκίνητες εκδόσεις και θα συνδυάζεται με τους πετρελαιοκινητήρες 1.6 TDI Volkswagen-Golf_4Motion_2013 (2)(105 PS) και 2.0 TDI (150 PS) παρουσιάζοντας περίπου 15% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το Golf 1.6 TDI 4Motion έχει τελική 187 km/h και επιταχύνει σε 11,5 sec για τα «0-100» ενώ οι επιδόσεις για το δίλιτρο turbo diesel είναι 210 km/h και 8,6 sec αντίστοιχα.

VW VAQ, το ενεργό διαφορικό!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!