NEA

Jeep, έκδοση MOAB για το Wrangler

Jeep-Wrangler-Moab-01

Μια νέα έκδοση ανακοίνωσε η Jeep που θα εμπλουτίσει την γκάμα του διαχρονικού Wrangler.

Jeep-Wrangler-Moab-02Πρόκειται για την Moab που βασίζεται στο Wrangler Sahara και έχει ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης «Trac-Lok». Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας 2,8 lt με ισχύ 200 PS και ροπή 460 Nm (1.600-2.600 rpm) ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Η νέα έκδοση Wrangler Moab μόλις κυκλοφόρησε στην ιταλική αγορά σε 2θυρο (κοντό) ή 4θυρο (μακρύ) αμάξωμα και με hard top στο χρώμα του αμαξώματος. Εκτός των άλλων διαθέτει ζάντες διαμέτρου 17 ιντσών σε χρώμα gloss black, ελαστικά off road με ενίσχυση Kevlar της Goodyear, προφυλακτήρες από ατσάλι (μπορούν να φιλοξενήσουν «εργάτη»), πλευρικές μπάρες καθώς και σκαλοπάτια προστασίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!