NEA

Νέος dCi κινητήρας για το Nissan Juke!

Nissan-Juke-3463 (1)
Το ιαπωνικό SUV υποδέχεται τον νέας γενιάς 1.5 dCi με καλύτερη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου…

Nissan-Juke-3463 (2)Η Renault φημίζεται πλέον για τους εξαιρετικούς πετρελαιοκινητήρες τους οποίος και παραχωρεί σε διάφορες εταιρίες, από την Mercedes-Benz (νέα A-Class, Citan) μέχρι φυσικά και την αδερφή Nissan. Έτσι, το Juke αποκτά πλέον τον αποδοτικότερο 1.500άρη dCi με πιεζοηλεκτρικά μπεκ και ότι πιο σύγχρονο μπορεί να συναντήσει κανείς σε ντίζελ μιας και το μοτέρ πληρεί ήδη το Euro 6.

Εργοστασιακές μετρήσεις, πόσο αξιόπιστες είναι;

Συγκεκριμένα, το νέο μοτέρ αποδίδει 20 περισσότερα Nm, φτάνοντας τα 260 Nm συνολικά και με το 80% της ροπής να προσφέρεται από τις 1.500 rpm. Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση πέφτει στα 4,2 lt/100 km με στάνταρ το σύστημα start/stop ενώ η εκπομπή CO2 μειώνεται στα 109 g/km. Επίσης, το τελευταίας γενιάς common rail εξασφαλίζει πιο ήσυχη λειτουργία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην έκδοση 1.5 dCi αναλογεί το 40% των πωλήσεων του Juke από το 2010.

Euro 6, ώρα για ντέρμπι!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!