NEA

Αυτό είναι το νέο Honda Jazz!

new honda jazz 2014 leak (2)

Ένα από τα πιο πρακτικά μοντέλα που κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά ως Jazz -και στην υπόλοιπη ως Fit- αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα του 2014…

new honda jazz 2014 leak (5)Εκτός απρόοπτου το νέο Honda Jazz αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το Νοέμβριο στο Τόκιο για να ακολουθήσει το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά περίπου στα μέσα του 2014. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τις πρώτες που διέρρευσαν προσφάτως στο διαδίκτυο μαζί με ορισμένα στοιχεία.

Σχεδιαστικά το αμάξωμα από εμπρός μοιάζει να συνδυάζει στοιχεία από το Insight και το νεότερο Civic ενώ πίσω υπάρχει ένα τρικ με το χαμήλωμα της οροφής σε συνδυασμό με τα καμπυλωτά φωτιστικά σώματα ούτως ώστε το νέο Jazz να απομακρύνεται περισσότερο από την λογική του «κουτιού».

new honda jazz 2014 leak (3)Σύμφωνα με αυτά θα πρέπει να περιμένουμε ένα ελαφρώς μακρύτερο νέο Jazz με επιπλέον 60 mm φτάνοντας τα 3.960 mm ενώ αυξημένο κατά 80 mm θα είναι και το μεταξόνιο προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες αλλά και καλύτερη κύλιση. Μάλιστα, το πορτμπαγκάζ θα φτάνει τα 400 lt και θα αποτελεί κορυφαία τιμή στην κατηγορία.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους αναβαθμισμένους 1.2 & 1.4 VTEC με κιβώτιο έξι σχέσεων για τον μεγαλύτερο. Ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρωπαϊκή αλλά και στην ελληνική αγορά αναμένεται να είναι η ντίζελ έκδοση 1.6 i-DTEC με ισχύ 120 PS και στα σίγουρα η δεδομένη υβριδική (που ίσως να είναι και φτηνότερη από την ντίζελ).

Honda, στα σκαριά το Civic Tourer!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!