NEA

Loeb & Peugeot έσπασαν τα χρονόμετρα στο Pikes Peak!

Loeb-Wins-New-Rekord-Pikes-Peak-Peugeot (7)

O εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βάζει στην φαρέτρα του ακόμη ένα ρεκόρ, αυτή την φορά με τo 208 T16 στο μακρινό Κολοράντο!

Μετά από τόση προβολή θα ήταν αδικία να μην επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες τόσο της Peugeot όσο και του Sebastian Loeb γράφοντας ιστορία και στον παλαιότερο αγώνα των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τερμάτισε με χρόνο 8:13.878 διαλύοντας στην κυριολεξία το προηγούμενο ρεκόρ (9:46.181)με διαφορά 1:33 που είχε σημειώσει ο Rhys Millen πέρυσι με αγωνιστικό Hyundai Genesis Coupe.

O Sebastien Loeb οδηγεί το θηρίο των 875 ίππων!

Φέτος, ο Millen συμμετείχε τερματίζοντας 45’’ πιο πίσω από τον Loeb με χρόνο 9:02.192. Ο Loeb κινήθηκε με μέση ωραία ταχύτητα 139,2 km/h στα 19,82 km του «Αγώνα προς τα Σύννεφα» ενώ ο Jean-Philippe Dayraut τερμάτισε με χρόνο 9:42.740 με MINI Countryman σπάζοντας και αυτός το περσινό ρεκόρ. Πάντως, το νέο απίθανο ρεκόρ που σημείωσε ο Loeb μοιάζει άπιαστο για αρκετά χρόνια… εκτός και αν το καταρρίψει ο ίδιος του χρόνου!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!