NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο σφυρί η υποβρύχια Lotus Esprit του πράκτορα 007!

LOTUS-ESPRIT-SUBMARINE-JAMES-BOND (12)

Η Lοtus Esprit είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία του πράκτορα 007 σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και… αδιάβροχες σκηνές της ταινίας «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε»…

Σε πλειστηριασμό της RM Auctions θα δημοπρατηθεί την 8 Σεπτεμβρίου η μεταποιημένη Lotus Esprit που πρωταγωνίστησε στην ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή τον Roger Moore. Στην συγκεκριμένη σκηνή η Lotus Esprit καταδιώκεται από ένα ελικόπτερο. Ο James Bond αποφασίζει να βουτήξει στην θάλασσα ενώ παράλληλα η Lotus μεταμορφώνεται σε ένα υποβρύχιο το οποίο μάλιστα εκτοξεύει πύραυλο καταστρέφοντας τον διώκτη της.

Βέβαια, στην πραγματικότητα μόνο το κουβούκλιο θυμίζει Lotus και είχε κατασκευαστεί από μία εταιρία στην Φλόριδα έναντι τότε $100.000 και σήμερα εκτιμάται στα περίπου $500.000. Μάλιστα, η «Lotus Esprit Submarine» ήταν ένα πλήρες λειτουργικό υποβρύχιο και όταν τελείωσαν τα γυρίσματα το 1977 την έτρωγε η σκόνη σε μία αποθήκη στο Long Island στη Νέα Υόρκη. Το 1989 η υποβρύχια Lotus δημοπρατήθηκε στα «τυφλά» για να καλυφθεί το χρέος της αποθήκευσης και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αγόρασε το κοντέινερ και με έκπληξη διαπίστωσαν πως είχαν αγοράσει ένα κλασικό χολιγουντιανό αυτοκίνητο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!