NEA

Διαρροή για το Seat Leon ST [upd]

New-Seat-Leon-ST-2014 (6)

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Leon ST που θα κάνει τη πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο…

Περίπου μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του νέου Leon στους ευρωπαϊκούς δρόμους και μετά το σχετικά νεοαφιχθέντα Leon SC (Sport Coupe) ήρθε η ώρα και της οικογενειακής έκδοσης ST (Sport Tourer). To τρίτο μέλος και… προφανώς μακρύτερο Leon προσφέρει αυξημένη πρακτικότητα χάρη στα 587 lt του χώρου αποσκευών προσεγγίζοντας τα κορυφαία 605 lt της νέας Skoda Octavia.

Σχεδιαστικά, τα επιπλέον εκατοστά που αφορούν από την μεσαία κολόνα και πίσω δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο με τις μπάρες τις οροφής να προσδίδουν μια πιο στέισον εικόνα, κάτι που ισχύει για όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις του ομίλου όπως είναι το Golf Variant.

Από πλευράς κινητήρων θα υπάρχουν οι εκδόσεις όπως και στα υπόλοιπα Leon, με την έκδοση 1.2 TSI με τους 86 PS να αποτελεί την βάση ενώ θα υπάρξει και έκδοση με τετρακίνηση (4MOTION). Πάντως, μη νομίζετε πως η οικογένεια του Leon ολοκληρώνεται κάπου εδώ αφού τέλη του έτους αναμένεται η καυτή έκδοση Cupra.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!