NEA

Suzuki iV-4 λίγο πριν την Φρανκφούρτη!

Suzuki iV-4 Concept (1)

Στην γερμανική έκθεση θα παρουσιάσει η Suzuki ένα νέο crossover που θα αντιμετωπίσει το Nissan Juke…

Suzuki iV-4 Concept (2)Η Suzuki δείχνει αποφασισμένη να ξαναμπεί στην ευρωπαϊκή αγορά με δύο crossover που βλέπουν ευθέως στα δημοφιλή Nissan Qashqai και Juke. Έτσι, μετά το νέο SX4, οι Ιάπωνες προετοιμάζονται για την παρουσίαση του iV-4 που θα αντιπροσωπεύει και τη νέα σχεδιαστική άποψη της εταιρίας.

Το iV-4 θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αλλά σε πρωτότυπη μορφή. Αργότερα θα δούμε το μοντέλο παραγωγής που τελικά θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2015 και θα είναι ένα από τα πέντε ολοκαίνουργια μοντέλα που έχει προγραμματίσει έως τότε η Suzuki.

Τα υπόλοιπα είναι ένα νέο αυτοκίνητο πόλης που θα αντικαταστήσει το Alto και το Splash, ένα ευρύχωρο super mini (στα μέτρα του π.χ. Renault Clio) ενώ θα δούμε και έκδοση παραγωγής του G70 Concept. Το SX4 S-Cross που θα αποτελεί μία ακόμη μεγαλύτερη έκδοση του νέου SX4 συμπληρώνει την επερχόμενη 5άδα.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!