NEA

Τετρακίνηση και 300 άλογα για το νέο Seat Leon Cupra R!

Seat-Leon_SC_2014_FR

Οι άνθρωποι της Seat δεν θέλουν απλά ένα ακόμη Cupra R αλλά το ταχύτερο στην μοντέλο στην ιστορία της εταιρίας…

Πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως στην Seat προχωρούν στην εξέλιξη ενός σούπερ Leon που θα διαθέτει τετρακίνηση και θα εξοπλίζεται με το νέο κινητήρα EA888 του νέου VW Golf GTI. Κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο μιας και η συνταγή είναι έτοιμη για ένα Leon Cupra R που θα πιάνει τα 0-100 km/h σε περίπου 5 sec με την βελόνα του κοντέρ να ξεπερνά χαλαρά τα 260 km/h.

Το set-up θα είναι εξίσου σκληροπυρηνικό με χαμηλωμένο αμάξωμα, ενισχυμένη ανάρτηση, καυτό body kit με τετραπλές εξατμίσεις, σπορ καθίσματα, launch control καθώς και ένα ειδικό πρόγραμμα «Cupra». Το Leon Cupra R θα αργήσει αρκετά ακόμη καθώς αναμένεται πρώτα το λανσάρισμα του απλού Leon Cupra αρχές του νέου έτους με κινητήρα 2.0 TSI με 265 PS που θα κονταροχτυπηθεί με τα εξίσου αξιόλογα Ford Focus ST και Opel Astra OPC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!