NEA

Πρώτη επίσημη για την BMW M4 στην Καλιφόρνια!

BMW M4 Coupe Concept  Pebble Beach (9)

H γερμανική εταιρία παρουσίασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μία πρωτότυπη M4 που δεν θα διαφοροποιείται από αυτή που θα δούμε στο Detroit…

Στο Pebble Beach της μακρινής Καλιφόρνια θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες η BMW M4 Concept ενώ τον Ιανουάριο, στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, στο Detroit που προ εβδομάδων κήρυξε πτώχευση, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η Μ4 παραγωγής.

H BMW δεν θα δώσει τεχνικές πληροφορίες αλλά θεωρείται σίγουρο πως η Μ4 θα εξοπλίζεται με νέο 6-κύλινδρο εν σειρά τούρμπο (twin turbo για την ακρίβεια) κινητήρα (αντί για τον ατμοσφαιρικό V8 της απερχόμενης M3) που θα αποδίδει περίπου 450 PS και 550 Nm ροπής. Η ενεργή ανάρτηση θα συνδυάζεται με τρία προγράμματα απόσβεσης ενώ μία σημαντική αλλαγή θα είναι η ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση του τιμονιού (αντί υδραυλικής).

Η κίνηση θα περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη ενώ για πρώτη φορά στην πορεία της Μ3 δεν θα δούμε έκδοση με μηχανικό κιβώτιο. Υπενθυμίζεται πως η Σειρά 4 είναι ουσιαστικά η κουπέ «τριάρα» και πλέον τα διακριτικά Μ3 θα κοσμούν την τετράθυρη σειρά 3 (η BMW Μ4 είναι  κουπέ όπως είπαμε) ενώ η εμφάνισή της θα παραπέμπει στο M-Performance.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!