NEA

Opel Monza, βλέμμα στο αύριο!

Opel Monza Concept revelead (11)

Το πρωτότυπο Monza θα αποτελέσει την βάση για την σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Opel στα επόμενα χρόνια…

Μετά τα πρώτα σκίτσα που είχε δώσει η Opel έφτασε και η πλήρη αποκάλυψη του Monza. Πρόκειται για ένα concept car με έντονα φουτουριστικό χαρακτήρα με διάταξη 2+2 και μήκος αμαξώματος στα 4,69 m και σημαντικά χαμηλό ύψος που φτάνει μόλις τα 1,31 m (δεν θυμίζει έντονα την Lamborghini Marzel του 1967;). Χαρακτηριστικές είναι οι πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου αλλά και το προχωρημένο αισθητική και τεχνολογικά ταμπλό με τις ψηφιακές οθόνες.

Το Opel Monza Concept διαθέτει ηλεκτροϋβριδικό σύστημα (όπως του Opel Ampera) που συνδυάζει κινητήρα που καταναλώνει φυσικό αέριο (CNG) σε ρόλο range extender. Ουσιαστικά, το μοτέρ είναι το νέο 3-κύλινδρο 1.0 SIDI που θα τοποθετηθεί στο Opel Adam και που στην περίπτωση του Monza έχει δεχθεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις ώστε να καταναλώνει CNG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!