ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου, νικητής ο Sebastian Vettel!

FORMULA 1 - Belgian GP

Ο Sebastian Vettel σημείωσε την 5η νίκη του στο φετινό 11ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος αυξάνοντας την διαφορά από τον Fernando Alonso.

FORMULA 1 - Hungarian GPΔίχως σημαντικές εκπλήξεις και… βρόχινα απρόοπτα για τα δεδομένα της πίστας του Spa, ο τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να ηγηθεί από την αρχή του αγώνα προσπερνώντας στην εκκίνηση τον Lewis Hamilton. Από εκεί και έπειτα κρατούσε τα ηνία σε όλη την διάρκεια του αγώνα σημειώνοντας την 5η και σχετικά εύκολη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και φτάνοντας τους 197 συνολικά βαθμούς.

Ο Fernando Alonso ήταν αυτός πάντως που κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση από την 9η που εκκινούσε. Με γρήγορο ρυθμό χάρη στην αναβαθμισμένη Ferrari κατάφερε μετά το πρώτο pit stop να περάσει τον Hamilton και τελικά να τερματίσει στην 2η θέση διατηρώντας την επαφή του στην βαθμολογία με τον Vettel.

FORMULA 1 - Belgian GPΟ Kimi Raikkonen δεν κατάφερε να τερματίσει σπάζοντας το σερί των 27 διαδοχικών αγώνων μέσα στην βαθμολογούμενη 10άδα την οποία συμπλήρωσαν οι Nico Rosberg, Mark Webber, Jenson Button, Felipe Massa, Romain Grosjean, Adrian Sutil και Daniel Ricciardo.

Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών ενώ το επόμενο ραντεβού με την Formula 1 είναι στις 8 Σεπτεμβρίου στην Μόντσα!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!