NEA

Bulleta RF22, από την Καλιφόρνια με αγάπη!

Bulleta-RF22-California-Supercar (12)

Πρόκειται για ένα supercar που κατασκευάζεται από μία μικρή εταιρεία στη Καλιφόρνια και που βασίζεται στα μηχανικά μέρη της Lotus Evora…

Ένα ακόμη supercar που βασίζεται που χρησιμοποιεί μηχανικά μέρη από Lotus; Φυσικά και ναι από την στιγμή που υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα, δηλ. από μικρές εταιρίες με μικρό όγκο κατασκευής που αργότερα αποκτούν συλλεκτική αξία.

Αυτή την φορά στην επικαιρότητα βρίσκεται το RF22 του οποίου η ονομασία βασίζεται στο ομώνυμο τζετ της Lockheed (που φτάνει τα 2,25 Mach) ενώ το Bulleta προφανώς υποδηλώνει την ταχύτητα μιας σφαίρας (bullet). Την κίνηση αναλαμβάνει V6 κινητήρας 3,5 lt που με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 505 άλογα και 555 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο και σύμφωνα πάντα με την Bulleta η διαδικασία των 0-100 km/h πετυχαίνεται σε 3,6 sec.

Το αμάξωμα αποτελείται από fiberglass και το απόβαρο των 1.363 kg μπορεί να μειωθεί περαιτέρω με χρήση ανθρακονήματος (φυσικά έξτρα χρέωση στον πελάτη). Πάντως, σχεδιάστηκα το RF22 δείχνει ενδιαφέρον για καλιφορνέζικο supercar, στάνταρ είναι οι 19άρες ζάντες και τα κεραμικά δισκόφρενα ενώ προσεχώς θα ανακοινωθεί και η τιμή πώλησής του. Όχι ότι μας ενδιαφέρει και τόσο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!