NEA

Νέα… ανανέωση για την Lancia Delta.

LANCIA-DELTA-2014-1-MOMO

H Lancia ανανεώνει τη Delta, που βρίσκεται στη γκάμα της από το 2008, στα σημεία προκειμένου να αποκτήσει μια πιο σύγχρονη εμφάνιση…

LANCIA-DELTA-2014-4-MOMOΜε την ίδια προσέγγιση έχουν γίνει και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό, οι οποίες έχουν αποκλειστική σχέση με την αισθητική, καθώς οι χώροι, ειδικά για τους επιβάτες, εξακολουθούν να είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Και με στοιχεία που δεν τα συναντάς εύκολα στα μικρο- μεσαία hatchback, όπως τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων ή της μετατόπισής τους κατά μήκος προκειμένου το πορτμπαγκάζ να περάσει από τα στάνταρ 380 λίτρα στα 465.

LANCIA-DELTA-2014-3-MOMOΕνδιαφέρον παρουσιάζει η ειδική έκδοση S by Momodesign της Delta, η οποία ξεχωρίζει και οπτικά από τις πιο απλές της γκάμας, ενώ οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι τρεις. Ή πιο σωστά δύο εκδοχές με 105 και 120 PS του diesel 1.6 Multijet και ο 1.4 Turbo Jet LPG που, όπως λέει και το όνομά του, καταναλώνει και υγραέριο, αποδίδει 120 PS στις 5.000 rpm και 206 Nm στις μόλις 1.750 rpm.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!