NEA

Skoda, ετοιμάζει δύο νέα crossover!

Skoda working on two new crossovers

Αυξάνεται και διευρύνεται η γκάμα της τσέχικης εταιρίας η οποία τέλη 2015 θα ενισχυθεί με δύο ακόμη crossover μοντέλα!

Ομάδα που κερδίζει θα πρέπει να «σπονσοράρεται» ανάλογα και αυτό κάνει ο όμιλος VW δίνοντας το πράσινο φως στην Skoda για περισσότερα μοντέλα. Έτσι, μετά τα Rapid και Rapid Spaceback θα δούμε και ένα μεγάλο 7θέσιο SUV να πλαισιώνει το Yeti το οποίο θα δούμε τέλη 2015 και θα μοιράζεται τα μηχανικά μέρη με το αντίστοιχο Volkswagen (στην φωτογραφία βλέπετε το Crossblue Concept).

Πέρα όμως από ένα μεγάλο και ευρύχωρο εκτός δρόμου Skoda που θα πωλείται και σε προσθιοκίνητες εκδόσεις περίπου την ίδια περίοδο θα δούμε και μία crossover έκδοση βασισμένη στο VW Taigun. Η οποία πιθανώς να ονομάζεται CitySUV και θα βασίζεται στο Citigo με υπερυψωμένη εμφάνιση, πλαστικά προστατευτικά και κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!