NEA

Παραλίγο να γίνει… κεμπάπ από Mercedes SLS!

Δείτε τις φλόγες που δημιουργεί το άκαυστο μίγμα στις εξατμίσεις και τον τυπάκο που παραλίγο να τσουρουφλιστεί για τα καλά!

Τι κάνει μια φτιαγμένη διπλοτούρμπινη Mercedes SLS στο δυναμόμετρο της RADO Motorsports; Μετρά την ισχύ της που φτάνει κοντά στους 850 ίππους. Τι κάνει ένας τυπάκος στο πορτμπαγκάζ; Προσθέτει επιπλέον βάρος ώστε να μην αποσταθεροποιείται ο πίσω άξονας. Καλή ιδέα αλλά λογάριασαν δίχως τις φλόγες που εδώ δημιουργήθηκαν από την διείσδυση άκαυστης βενζίνης (υπάρχει και το πιο ήπιο από άρπαγμα των καυσαερίων) λόγω της υποπίεσης στο άφημα το γκαζιού και την απότομη μείωση των στροφών του μοτέρ. Αφού δεν έγινε κεμπάπ, πάλι καλά…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!