ΝΕΑ

Ράλι Αυστραλίας: η VW έκανε το «1-2-3» με τους Sebastian Ogier, Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen να καταλαμβάνουν και τις τρεις θέσεις του βάθρου – Αυτόματα η γερμανική εταιρία κατακτά τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με εκτός συνταρακτικού απροόπτου (απομένουν μόλις 3 αγώνες για την σεζόν) τον Ogier ξανά πρωταθλητή.

F1: από το επόμενο GP που θα γίνει στην Σιγκαπούρη η FIA απαγορεύει κατά τη διάρκεια του αγώνα να δίνονται μέσω ασυρμάτου πληροφορίες στους οδηγούς που αφορούν στην απόδοση.

Ξεχωριστό brand name θα αποτελεί από το 2015 η σειρά μοντέλων DS - Στόχος της Citroen είναι η ισχυροποίηση του σήματος DS και μέχρι το 2020 να έχει χτιστεί μία «μπράντα» ισάξια της Audi.

Ράλι Αυστραλίας: ο Sebastian Ogier συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος και την 2η μέρα αυξάνοντας την διαφορά του από τον Latvala, οδεύοντας προς ακόμη μια νίκη.

Ράλι Αυστραλίας: Στην 1η μέρα η Volkswagen Motorsport προηγείται με τον Ogier και Latvala - Ένα λάθος στοίχησε στον Thierry Neuville στην πρώτη ημέρα δράσης στην Αυστραλία και ουσιαστικά τον έχει θέσει εκτός διεκδίκησης της νίκης.

To βάρος του νέου Mazda MX-5 δεν θα ξεπερνά τα 1.020 kg ενώ η βασική έκδοση τελικά θα εξοπλίζεται με κινητήρα 1.5 SkyActiv με 130 PS, σύμφωνα με motoring.com.au.

Η γραμμή παραγωγής της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη ξεπέρασε τα 3 εκ. - Το 80% της παραγωγής του συγκεκριμένου εργοστασίου εξάγεται εκτός Ηνωμένου Βασιλείου - Η βρετανική αγορά αποτελεί την 2η μεγαλύτερη για την ΜΙΝΙ (πρώτη είναι αυτή των ΗΠΑ).

Αύξηση πωλήσεων για την Audi που αναθεωρεί το στόχο των 1,7 εκ. μονάδων στα 1,8 εκ. για το 2014 – Η μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, σημειώνεται στη Βόρειο Αμερική (+22,1% τον Αύγουστο) και στην Ασία (+16,4% για το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο).

Ο Andres Iniesta είναι ο πρώτος που αποκτά ένα Pulsar αποτελώντας μία καλή προβολή για την Nissan που αποτελεί πλέον βασικό χορηγό στο Champions League, μετά την αποχώρηση της Ford.

H Porsche ανακοίνωσε ανάκληση για 45 μοντέλα 918 Spyder που έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο – Η ανάκληση αφορά σε αντικατάσταση βραχίονα ελέγχου στην πίσω ανάρτηση του γερμανικού supercar που κοστίζει από 768.000€.