NEA

AMG, 45 χρόνια ιστορίας σε ένα βίντεο!

history_mercedes_amg

Ο πασίγνωστος βελτιωτικός οίκος συμπληρώνει κοντά μισό αιώνα και στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε στα γρήγορα την πορεία του από το 1967…

amg-track-models«AMG» είναι τα αρχικά του επίσημου οίκου βελτιώσεων της Mercedes-Benz. Ιδρύθηκε το 1967 από τον μηχανικό Hans-Werner Aufrecht και τον συνεταίρο του Erhard Melcher σε μία μικρή πόλη της Γερμανίας, την Grossaspach. Από το 1990 η AMG ανέπτυξε στενή σχέση με την Mercedes και το 1999 εντάχθηκε πλήρως στον όμιλο DaimlerChrysler.

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει τα ενδιαφέρον timeline του εργοστασιακού -με την κυριολεξία της λέξης- βελτιωτή της γερμανικής εταιρείας. Φυσικά, πριν από μισό αιώνα στους δύο μηχανικούς δεν θα περνούσε καν από το νου τους πως από το μικρότερο (την A45 AMG) έως το μεγαλύτερο (την S65 AMG) θα διέθετε και από μια AMG εκδοχή του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!