NEA

Lancia, νέες εκδόσεις για το Ypsilon!

Momodesign

Η γκάμα του Ypsilon μεγάλωσε με την προσθήκη των εκδόσεων Elefantino και Momodesign ως εναλλακτικές επιλογές απέναντι στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις Silver, Gold και Platinum…

Η τιμή της βενζινοκίνητης Ypsilon Elefantino με προσφορά της Lancia και απόσυρση προσδιορίζεται στα 10.688 ευρώ. Αντίστοιχα, η πετρελαιοκίνητη έκδοση τιμάται στα 13.428 ευρώ. Τέλος, η έκδοση Momodesign βρίσκεται στα 14.428 ευρώ.

Ypsilon Elefantino

ElefantinoΕναλλακτική της σημερινής έκδοσης Silver, το Ypsilon Elefantino απευθύνεται πρωτίστως σε νεαρό κοινό. Το ελεφαντάκι ως σήμα αυτής της έκδοσης είναι συνδεδεμένο με την Lancia καθώς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον γιο του ιδρυτή της Lancia, Gianni Lancia  το 1953 και στη συνέχεια από το 1997 έως το 2003 με περισσότερες από 320.000 πωλήσεις και διείσδυση 45% στις συνολικές πωλήσεις του μοντέλου.

Elefnantino interiorΔύο νέα εξωτερικά χρώματα -τυρκουάζ και μωβ- και 5 νέοι bicolore συνδυασμοί με την πίσω πόρτα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα  προστίθενται στην υπάρχουσα παλέτα του μοντέλου για την έκδοση Elefantino. Το logo Elefantino στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι διακοσμητικές λωρίδες στους πλαϊνούς καθρέφτες και τα γραφικά στην κολώνα διαφοροποιούν εξωτερικά τη νέα έκδοση. Η νέα μαύρη ταπετσαρία με τιρκουάζ  ή φούξια λεπτομέρειες και ραφές ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος,  το δερμάτινο τιμόνι και τα διακοσμητικά χρωμίου στο ταμπλό δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης. Στην Ελλάδα το Lancia Ypsilon Elefantino  διατίθεται με τους κινητήρες 1.2 69hp βενζίνης και 1.3 95hp πετρελαίου οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

Ypsilon Momodesign

Momodesign2Η έκδοση Momodesign έχει πιο σπορ εικόνα και διατίθεται μόνο με τον diesel κινητήρα. Διατίθεται σε μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούς; η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος τονίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το νέο σχεδιασμό του πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, με τις χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, με γραφικά Momodesign στις κολώνες του αυτοκινήτου και με 15’’ μαύρες ζάντες αλουμινίου.

YSMomo interiorΤο μαύρο χρώμα στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, η νέα ταπετσαρία με γραφικά Momodesign, οι γκρι ραφές στο τιμόνι και στο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων καθώς και το  κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων επιβεβαιώνουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.  Στην Ελληνική αγορά το Ypsilon Momodesign διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.300cc με στάνταρτ σύστημα Start & Stop, o οποίος αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!