NEA

Fiat Gruppo, με νέα ονομασία;

Marchionne Fiat Auto Lancia (2)

O Marchionne δίνει τη χαριστική βολή στη Lancia ανακοινώνοντας πως το μόνο μοντέλο που θα παραμείνει στην γκάμα της ιταλικής εταιρίας θα είναι το Ypsilon και αυτό για να πωλείται μόνο στην Ιταλία.

Marchionne Fiat Auto Lancia (3)Μετά την πλήρη εξαγορά της Chrysler από τη Fiat, η οποία πιστώνεται πλήρως στο λογαριασμό του Sergio Marchionne, ο ισχυρός άντρας του ομίλου βάζει μπροστά και για την υλοποίηση των επόμενων σχεδίων του. Τα οποία περιλαμβάνουν ένα άλλο όνομα από το γκρούπo Fiat, το οποίο είναι άγνωστο μέχρι στιγμής. Όπως άγνωστη είναι και η τελική του απόφαση για την έδρα του σχήματος, αν θα είναι δηλαδή στην Ιταλία ή στις ΗΠΑ.

Marchionne Fiat Auto Lancia (1)Από την άλλη γνωστή έγινε η απόφασή του να επιβεβαιώσει τις φήμες και να περιορίσει τη Lancia στην Ιταλία και μόνο, όπου πουλά το 80% της παραγωγής της και αποκλειστικά και μόνο στο Ypsilon, που είναι το 74% των πωλήσεών της, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Παράλληλα ο Marchionne ανακοίνωσε νέες Alfa Romeo για την άνοιξη με κινητήρες που θα χρησιμοποιούνται μόνο σε αυτές προκειμένου να ανέβει το κύρος τους και διέψευσε εκ νέου τις φήμες που θέλουν την ιστορική μάρκα να καταλήγει στον όμιλο VW.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!