NEA

Chrysler 200, με πλατφόρμα Alfa Giulia.

2015 Chrysler 200S

To 200 είναι το πρώτο αμερικανικό μοντέλο που ασπάζεται την ευρωπαϊκή κουλτούρα σχεδόν σε κάθε σημείο…

2015 Chrysler 200SΑν και η αιχμηρή εμφάνισή του παραπέμπει σε αμερικανικά πρότυπα, το Chrysler 200 είναι το πρώτο μικρομεσαίο -για τους εκεί- σεντάν που προορίζεται για την παγκόσμια αγορά, με 9άρι αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Επίσης, είναι το πρώτο δείγμα γραφής και το επιστέγασμα της συνένωσης Fiat-Chrysler καθώς βασίζεται στην πλατφόρμα της επερχόμενης Alfa Romeo Giulia.

Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου η Chrysler δεν ξεχνά να αναφέρεται συνεχώς στην ρύθμιση του σασί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα όπως και στο ταμπλό με τους πιεζοπεριστροφικούς διακόπτες που παραπέμπει ευθέως σε ιταλικό μοντέλο.  Ένα χαρακτηριστικό στο εσωτερικό αφορά στον διακόπτη e-shift που καταργεί τον κλασικό επιλογέα ταχυτήτων.

Chrysler-200-2014_US (1)Η βασική έκδοση εξοπλίζεται με κινητήρα της σειράς Tigershark MultiAir2 με χωρητικότητα 2,4 lt (μερικά πράγματα δεν αλλάζου) και απόδοση 184 PS και το εν λόγω μοτέρ έχει 10% καλύτερη ροπή και 13% βελτιωμένη κατανάλωση σε σχέση με τον 4κύλινδρο που αντικαθιστά. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο V6 Pentastar των 3,6 lt και 295 PS. Το Chrysler 200 –που είχε κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Detroit- ξεκίνησε να πωλείται στην αμερικανική αγορά και θεωρείται απίθανο να το δούμε στην Ευρώπη καθώς του χρόνου αναμένεται η εμφάνιση της νέας Alfa Romeo Giulia.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!