NEA

Ξεθάφτηκε και η τελευταία Corvette [vid]

LAST-CORVETTE-SAVED-1

Περίπου ένα μήνα διήρκησε η ανασκαφή για την εξόρυξη των 8 Corvette που είχαν πέσει μέσα σε μία τρύπα που άνοιξε σε μουσείο στο Κεντάκι.

LAST-CORVETTE-SAVED-2Ίσως να θυμάστε το απίστευτο συμβάν όταν στο μουσείο των Corvette στο Κεντάκι το πάτωμα υποχώρησε και μια τεράστια τρύπα κατάπιε 8 ιστορικά αυτοκίνητα. Μία τρύπα που είχε βάθος όσο μία επταώροφη πολυκατοικία και μέσα από αυτόν τον κρατήρα βγήκε και η τελευταία Corvette με την επωνυμία Mallet Hammer.

LAST-CORVETTE-SAVED-4Το πώς βγήκε είναι μία άλλη ιστορία καθώς η πτώση της μαζί με τεράστια κομμάτια βράχων την έκανε αγνώριστη.  Όσες από τις Corvette που έπεσαν στον κρατήρα δεν έχουν πάθει εκτεταμένες ζημιές θα ανακατασκευαστούν, προκειμένου να εκτεθούν και πάλι, ενώ αυτές που είναι σε άθλια κατάσταση, όπως η Mallet Hammer θα εκτίθενται στο μέλλον ακριβώς έτσι όπως την βλέπετε. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους ανθρώπους του μουσείου «και στην κατάσταση αυτή είναι μέρος της ιστορίας των Corvette»…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!