NEA

Διαθέσιμο το Honda Civic Tourer με τον i-DTEC.

HONDA CIVIC TOURER(53)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε την διάθεση της Tourer εκδοχής του Civic με τιμή πώλησης από 22.770€ (με απόσυρση).

Με τον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC και σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού η Tourer (δηλ. βάγκον) εκδοχή του Civic διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμές πώλησης που ξεκινούν από 22.770€ (24.200€ δίχως απόσυρση) στην έκδοση Comfort που λόγω της εκπομπής CO2 κάτω από τα 100 γρ./χλμ. δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας.

Η επόμενη έκδοση Sport κοστίζει 25.520€ (26.950€ δίχως απόσυρση) και στον ήδη υπερπλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης προσφέρει διάφορα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως το σύστημα πίσω ανάρτησης με ενεργά αμορτισέρ (Adaptive Damper System) με τρία προγράμματα ρύθμισης.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως στην πρώτη μας σύντομη οδηγική επαφή με το Civic Tourer τα πρώτα σχόλια είναι μόνο κολακευτικά καθώς ο επιπλέον όγκος δεν επηρεάζει τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Civic (βασίζεται στο ίδιο σασί με το πεντάθυρο με ελαφρώς πιο σφιχτή ανάρτηση) με εξαιρετικό κράτημα και άνετες μετακινήσεις.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καραγιωργάκης

Τοποθετημένο ανάμεσα στο μικρότερο πεντάθυρο Civic και στο μεγαλύτερο νέο CR-V, το Civic Tourer ξεχωρίζει από την το αυξημένο κατά 23,5 εκ. μήκος του και το τεράστιο πορτμπαγκάζ το οποίο εντυπωσιάζει με τα 624 λίτρα (μαζί με το κρυφό χώρο φόρτωσης) φτάνοντας συνολικά στα 1.668, όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα και δημιουργηθεί ενιαίος χώρος. Ιδιαίτερα εύχρηστο είναι το μάζεμα της μεσαίας σειράς, όπως στο Jazz.

Μαζί με το οικογενειακό Civic λανσάρεται και το ανανεωμένο πεντάθυρο το οποίο προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες (1.4 και 1.8 i-VTEC καθώς και τον 1.6 i-DTEC) με τις διακριτικές αλλαγές να αφορούν σε κάποιες σκουρόχρωμες λεπτομέρειες του αμαξώματος. Οι τιμές πώλησης για το ανανεωμένο πεντάθυρο Civic ξεκινούν από 15.240€ με την δημοφιλή ντίζελ με τους 120 ίππους να κοστίζει από 21.170€ (τιμές με απόσυρση). Περισσότερα στην σχετική μας δοκιμή από τον επόμενο μήνα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!