NEA

Διαρροή για την Mercedes AMG GT.

Mercedes-AMG GT

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό του σπορ μοντέλου που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε στο Παρίσι.

Mercedes-AMG GTΗ Mercedes-Benz πρόκειται να εισάγει μέχρι τα τέλη της χρονιάς στην γκάμα της ένα νέο σπορ μοντέλο που θα τοποθετείται τιμολογιακά κάτω από την SLS AMG και για την ώρα το γνωρίζουμε με την ονομασία AMG GT (ή SLC). Πιθανότατα η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει τον Οκτώβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και όπως είχαμε γράψει παλαιότερα κάτω από το καπό αναμένεται να βρίσκεται ο V8 των 4,0 λίτρων με διπλά τούρμπο και ισχύ περίπου στα 520 άλογα.

Mercedes-AMG GTΓια την ώρα δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο ενώ «ανεπίσημα» κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού όπου δείχνουν ένα ταμπλό που παραπέμπει στην εξέλιξη εκείνου της SLS με μία πιο υπερυψωμένη κεντρική κονσόλα και το χειριστήριο touch-pad ανάμεσα στις δύο σειρές από διακόπτες για την ρύθμιση του σασί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!