NEA

Στη Νέα Υόρκη το νέο Subaru Forester Legacy

Subaru-Legacy-Outback-1

H 5η γενιά Legacy Outback κάνει ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη ενώ από του χρόνου αναμένεται και στην Ευρώπη…

Το Legacy Outback της Subaru ξεχωρίζει καθώς ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα με χαμηλή crossover σχεδίαση που παρέπεμπε σε υπερυψωμένο στέισον. Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, το νέο έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις ώστε να υπάρχουν πιο άνετοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές ενώ η εμφάνισή του είναι λίγο πιο δυναμική σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, ενώ εμπλουτισμένος ο εξοπλισμός είναι εμπλουτισμένος με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Για την αμερικανική αγορά που κινείται σε δικούς της ρυθμούς η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει μία τετρακύλινδρη έκδοση με κινητήρα 2,5 λίτρων που αποδίδει 175 άλογα, καθώς και έναν μεγαλύτερο εξακύλινδρο boxer 3,6 λίτρων με 256 άλογα. Ο τελευταίος αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση αυτού που κινούσε το Tribeca. Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά η δημοφιλέστερη έκδοση θα είναι λογικά η δίλιτρη ντίζελ με τους 150 ίππους, εκτός και αν μέχρι του χρόνου υπάρξει κάποιος μικρότερους σε κυβισμό τούρμπο κινητήρας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!