NEA

Και επίσημα η Mercedes-Benz Concept Coupe [upd]

H γερμανική εταιρία προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου που προλογίζει τον αντίπαλο της BMW X6…

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV new (7)Με μήκος που φτάνει κοντά στα πέντε μέτρα και σχετικά χαμηλό ύψος στα 1,75 μέτρα, το πρωτότυπο Concept Coupe SUV μας προϊδεάζει για το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει το 2015. Το πεντάθυρο αμάξωμα ξεχωρίζει από την χαμηλωμένη οροφή προς τα πίσω και τα ανασηκωμένα καπούλια ενώ οι 22άρηδες τροχοί με τα ελαστικά 305/45 δίνουν ένα πιο brutal τόνο.

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV new (1)Κάτω από το καπό υπάρχει V6 3λιτρος κινητήρας με διπλά τούρμπο που αποδίδει 333 ίππους και 480 Nm ροπής ενώ η αερανάρτηση -με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω- συνδυάζεται με το σύστημα Active Curve που είδαμε στην S-Class. Φυσικά, υπάρχει τετρακίνηση 4MATIC ενώ την μετάδοση αναλαμβάνει το νέο αυτόματο κιβώτιο με τις 9 σχέσεις. Περισσότερα σε προηγούμενο άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!