NEA

Ανανέωση για το Toyota Yaris [upd]

To Toyota Yaris ανανεώνεται και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία και το αντίστοιχο πρώτο βίντεό του.

Toyota Yaris 2015 facelift (4)Όπως σας είχαμε αποκαλύψει προ ημερών, το Yaris θα περάσει από μία μικρής έκτασης αισθητική ανανέωση θυμίζοντας κάτι από τον «Χ» σχεδιασμό του νέου, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στους προβολείς, οι οποίοι πλέον μπορούν να είναι και LED. Συγκεκριμένα, τα νέα στοιχεία παραπέμπουν στo Yaris HSD (αυτή την έκδοση βλέπετε στο βίντεο) με πιο δυναμική μάσκα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό διατηρείται η απέριττη λογική με τους λίγους διακόπτες αλλά η ποιότητα των πλαστικών αναμένεται βελτιωμένη, η οθόνη αφής θα είναι υψηλότερης ανάλυσης με καλύτερα γραφικά ενώ στις πλουσιότερες εκδόσεις θα υπάρχει δυνατότητα χειρισμού περισσότερων λειτουργιών από το τιμόνι. Παράλληλα, οι Ιάπωνες ανακοινώνουν και μικρο-αλλαγές στις ρυθμίσεις της ανάρτησης για καλύτερο επίπεδο άνεσης και δυναμικής συμπεριφοράς, ενώ στους κινητήρες οι όποιες αλλαγές έχουν γίνει αποσκοπούν στη μείωση του επιπέδου θορύβου τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!