NEA

Ανανέωση για τα Citroen Jumper, Fiat Ducato και Peugeot Boxer.

Fiat-Ducato-2014

Τα Citroen Jumper, Fiat Ducato και Peugeot Boxer παρουσιάστηκαν το 2006, ενώ το 2011 ανανεώθηκαν για πρώτη φορά.

TRIO-VAN-2Τα Jumper, Boxer και Ducato, τα τρία βαν που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των ομίλων της PSA και της Fiat εκσυγχρονίζονται αποκτώντας νέες μάσκες, καθώς και φώτα ημέρας με LED. Στο εσωτερικό τους τα καθίσματα θα είναι καινούργια, ενώ πλέον στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει κατάλληλη θέση για smartphone ή tablet, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσής τους.

TRIO-VAN-4Παράλληλα εμπλουτίζεται και ο εξοπλισμός ασφαλείας, με συστήματα διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας. Παράλληλα έχει ενισχυθεί ο μηχανισμός των συρόμενων θυρών τους, καθώς και η πίσω πόρτα, ενώ πλέον θα έχουν και μεγαλύτερα και πιο αποδοτικά φρένα.

TRIO-VAN-5Από πλευράς κινητήρων ο diesel των 2.200 κυβικών έχει νέο σύστημα τροφοδοσίας, ενώ οι εκδόσεις του των 130 και 150 ίππων μπορούν να εξοπλιστούν και με σύστημα start stop. O βασικός diesel των 2.000 κυβικών του Ducato αποδίδει πλέον 115 άλογα (+3), ενώ ο κορυφαίος τρίλιτρος έχει φτάσει τα 180 (από 177). Όλοι οι κινητήρες καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro 5, ενώ φυσικά μεγάλη είναι η ποικιλία μεταξονίων, αμαξωμάτων κ.λπ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!