NEA

H GM εξελίσσει νέα Corvette.

GM exec confirms a new Corvette is already in development

Φρένο στις κακές γλώσσες θέλει να βάλει η αμερικανική εταιρία που λένε πως δεν θα υπάρξει επόμενη κορυφαία έκδοση Corvette…

Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Mark Reuss (αντιπρόεδρος της General Motors) σε εφημερίδα του Detroit αναφέροντας πως η επόμενη γενιά Corvette βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και δεν αποκλείει να υπάρξει μία σούπερ ηλεκτροϋβριδική έκδοση ακολουθώντας το νέο δόγμα στα supercars (LaFerrari, Porsche 918 Spyder, McLaren P1).

Βέβαια, ακόμη δεν την είδαμε τη νέα Corvette με το νέο V8 6.2 κινητήρα με τους 460 ίππους , αλλά προφανώς ο διευθύνων σύμβουλος της GM προσπαθεί να πείσει για το μέλλον ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα σπορ μοντέλα στον κόσμο. Διότι, όπως και να το κάνουμε, ακόμη και η πιθανή διακοπή της Ζ06 με τα 635 άλογα θα ήταν πλήγμα για το γόητρο της Corvette. Ποιος ξέρει, η επόμενη Z06 μπορεί να είναι ισχυρότερη και υβριδική, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό boost αντί για κομπρέσορα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!