ΑΓΩΝΕΣ

GP Βρετανίας, η τύχη με το μέρος του Hamilton.

GP Silverstone 2014 (1)

Μετά την εγκατάλειψη του Nico Rosberg από τον πρώτο κιόλας γύρο, ο αγώνας για τον Βρετανό απέκτησε νέα προοπτική νικώντας μέσα στην πατρίδα του…

GP Silverstone 2014 (2)Η τύχη δεν έστρεψε την πλάτη στον Lewis Hamilton ο οποίος παρά την μέτρια επίδοσή του στις κατατακτήριες κατάφερε να πανηγυρίσει στην πίστα του Silverstone μπροστά στους συμπατριώτες του. Ο Βρετανός έκανε καλή εκκίνηση περνώντας 4ος ενώ ο Raikkonen είχε έξοδο και μετά την επιστροφή του στην πίστα υπόπεσε και πάλι σε λάθος με την Ferrari να καταλήγει στις μπαριέρες. Άτυχος και ο Massa που εγκατέλειψε ακριβώς στο ίδιο σημείο με την κόκκινη σημαία να πέφτει και να μπαίνει στη πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Στη συνέχεια ο Hamilton ήταν εξαιρετικός και με συνεχείς προσπεράσεις κατάφερε να φτάσει πίσω από τον Rosberg ο οποίος στον 29ο γύρο εγκαταλείπει -για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα- λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων. Εντυπωσιακή η κόντρα ανάμεσα στον Alonso και στον Vettel με τον τελευταίο να επικρατεί. Τελικά, στο βάθρο ανέβηκαν οι Hamilton, Bottas και Ricciardo με τους Button, Vettel, Alonso, Magnussen, Hulkenberg, Kvyat και Vergne να ολοκληρώνουν την 10άδα.

Μετά τον αγώνα στο Silverstone ο Hamilton έχει πλησιάσει τον Rosberg στους μόλις 4 βαθμούς και 10 GP προτού τελειώσει το πρωτάθλημα η υπόθεση τίτλος αναμένεται να είναι οικογενειακή υπόθεση. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα ενώ το επόμενο GP είναι στην πίστα του Hockenheim στις 18-20 Ιουλίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!