NEA

Το Dodge Challenger SRT Hellcat σε βίντεο.

Τελικά η κορυφαία έκδοση του Challenger αποδίδει πολύ περισσότερα άλογα από ότι είχε αρχικά διαρρεύσει. Για την ακρίβεια 707!

dodge challenger 707 psΤο Challenger SRT Hellcat θυμίζει κάτι από χολιγουντιανές παραγωγές και φυσικά την θρυλική εποχή των muscle cars. Η Dodge κάνει λόγο για το ισχυρότερο σύγχρονο muscle car που υπάρχει αυτή τη στιγμή και μάλλον έχει δίκιο καθώς δύσκολα θα βρεθεί κάποιο άλλο που να αποδίδει 707Ι!) άλογα.

Η δύναμη προέρχεται από V8 χωρητικότητας 6,2 lt ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό υπερσυμπιεστή. Εδώ να πούμε πως ο οδηγός έχει στην διάθεσή του δύο κλειδιά, ένα μαύρο και ένα κόκκινο. Το μαύρο συστήνεται για καθημερινή οδήγηση και περιορίζει την δύναμη του μοτέρ στους 500 PS, ενώ το κόκκινο είναι αυτό της κολάσεως για μάξιμουμ ταχύτητες. Άλλωστε, το λέει και το όνομα του αυτοκινήτου, «διαβολόγατα»!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!