ΑΓΩΝΕΣ

Τα πρωτότυπα Pirelli F1 18 [vid]

Αύριο η Pirelli θα παρουσιάσει στο Silverstone μία νέα σειρά ελαστικών για 18άρες ζάντες, η οποία βρίσκεται σε πρωτότυπη στάδιο και αναμένει έγκριση από την FIA.

Pirelli 18 inch tires Formula 1 (1)Η Pirelli θα παρουσιάσει μία νέα σειρά πρωτότυπων ελαστικών με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ τα οποία ταιριάζουν στα νέα υβριδοποιημένα μονοθέσια της F1, σύμφωνα με την ιταλική εταιρία. Τα σημερινά ελαστικά στην F1 χρησιμοποιούν ελαστικά για τροχούς 13 ιντσών και έχουν ελαστικά με ιδιαίτερα ψηλό προφίλ που απορροφά κραδασμούς της ανάρτησης και λειτουργεί σαν ελαστικός σύνδεσμος.

Pirelli 18 inch tires Formula 1 (3)Τα νέα ελαστικά θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά αύριο (9/7) από την Lotus στην πίστα του Silverstone. Αν τελικά τα νέου τύπου ελαστικά εγκριθούν για το πρωτάθλημα της F1 το 2016 αυτό θα επιφέρει σημαντικές και νέες αλλαγές στην σχεδίαση της ανάρτησης και της αεροδυναμικής. Μάλιστα, η Pirelli έχει εισηγηθεί για ακόμη μεγαλύτερη διάσταση (στις 19 ή 20 ίντσες). Από πλευράς αισθητικές αυτό που θα αλλάξει είναι οι πολύ μεγαλύτεροι τροχοί των μονοθεσίων.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!