NEA

Nimbus e-Car για φανταστικές περιπέτειες.

nimbus-e-car-is-2014 (3)22

«Το Nimbus μοιάζει σαν ένα όχημα εξερεύνησης που έχει έρθει από άλλο πλανήτη». Τουλάχιστον έτσι το φαντάζεται ο σχεδιαστής του από την Βραζιλία…

Έτσι φαντάζεται το απόλυτο όχημα για εξερευνήσεις ο Eduardo Galvani και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η σχεδίασή του σε σχήμα κάψουλας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα διασκευάζοντας στοιχεία από το Transporter της VW. Πάντως, η διασκευή έχει γίνει με τόσο όμορφο τρόπο που το μήκος 4,2 μέτρων Nimbus e-Car να τραβά την προσοχή ακόμη και μέσα από τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις.

Φυσικά, δεν υπάρχουν πλάνα παραγωγής του φουτουριστικού concept που είναι ηλεκτροκίνητο με επαυξητικό κινητήρα (range extender) με την συνολική ισχύ να φτάνει τους 180 PS. Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα κίνησης, η αυτονομία φτάνει έως 320 km και η τελική τα 160 km/h. Στο 5θέσιο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα κομφόρ, από ψυγείο και σύστημα Auto Pilot μέχρι πλήρη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο και στο δορυφορικό σύστημα GPS. Σημειώστε πως η βαφή του είναι αυτοκαθαριζόμενη για την οικονομία στο πλύσιμο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!