NEA

Νέο Kia Sorento στα σκαριά.

2015 Kia Sorento sketches released (2)

Η κορεατική εταιρία εξελίσσει ήδη τη νέα γενιά Sorento η οποία εθεάθη να δοκιμάζεται στους γερμανικούς δρόμους…

2015 Kia Sorento sketches released (1)Το νέο Kia Sorento που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του νέου έτους θα είναι ακόμη μακρύτερο και μεγαλύτερο. Συγκεκριμένα, θα αποκτήσει 30 cm στο μήκος του προσφέροντας περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές, ενώ θα διαθέτει και επταθέσια διάταξη στο εσωτερικό.

Η κορεάτικη εταιρία έδωσε ένα σκίτσο από το μεγαλύτερο της SUV το οποίο αναμένεται να έχει την ίδια βασική σχεδίαση και την διαφορά να κάνουν τα νέα φωτιστικά σώματα καθώς και επιμέρους τμήματα του αμαξώματος. Όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων το «βάρος» αναμένεται να αναλάβει η ντίζελ έκδοση των 2,2 lt με τους 197 PS και θα είναι προδιαγραφών Euro 6.

Επίσης, πληροφορίες μας λένε πως αργότερα θα υπάρξει και μία υβριδική έκδοση, ενώ η 2λιτρη βενζινοκίνητη ενδεχομένως να είναι τούρμπο. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά με την πρεμιέρα του νέου Kia Sorento το Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!