NEA

Φήμες για ραδιενεργά αυτοκίνητα από την Ιαπωνία.

JAPAN-TSOUNAMI-1

Προφανώς και θα θυμάστε τo συμβάν που έπληξε την Ιαπωνία το 2011 -με το σεισμό και το τσουνάμι- και την καταστροφή στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

JAPAN-TSOUNAMI-2Μόλις πρόσφατα όμως κυκλοφόρησε μία παράξενη είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου. Και αφορά αυτοκίνητα από τη ραδιενεργή περιοχή που πωλήθηκαν ως μεταχειρισμένα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν εντοπιστεί σε μία μεγάλη παρτίδα (περίπου 70), που έφθασαν στην Κεντρική Ασία και συγκεκριμένα στο Κιργιστάν.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συμφωνία που απαγορεύει την επιστροφή των συγκεκριμένων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία, οπότε η κυβέρνηση της χώρας είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην ολική καταστροφή τους. Και μάλιστα σε ειδικούς χώρους ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο επέκτασης της ραδιενέργειας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ύπαρξη τέτοιων οχημάτων σε άλλα μέρη του πλανήτη, όμως η ανακίνηση του θέματος ίσως προκαλέσει ένα νέο τσουνάμι αποκαλύψεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!