NEA

«Καυτές» οι δοκιμές του Honda NSX στο Nürburgring.

78679546568675 (1)

Στην Πράσινη Κόλαση τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το supercar της Honda το οποίο πρέπει να είναι έτοιμο αρχές 2016 για το ντεμπούτο του στην αμερικανική αγορά.

78679546568675 (2)Τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν καλά για ένα πρωτότυπο Honda NSX που «γύριζε» την πίστα του Nürburgring, εκεί όπου σχεδόν όλες οι εταιρίες δοκιμάζουν τα νέα τους μοντέλα. Κάποια στιγμή εκδηλώθηκε φωτιά και ο δοκιμαστής αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει στο γρασίδι, ευτυχώς προλαβαίνοντας να εγκαταλείψει το NSX που τυλίχτηκε στις φλόγες. Προφανώς, κάποιο εξάρτημα στην περιοχή του κινητήρα (τούρμπο V6 3,5 lt που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα) υπερθερμάνθηκε και προκάλεσε την φωτιά η οποία επεκτάθηκε σχεδόν σε όλο το αμάξωμα. Περισσότερα για το κεντρομήχανο Honda NSX μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικά άρθρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!