NEA

Οι πρώτες φωτογραφίες της Aston Martin Lagonda.

Aston-Martin-Lagonda-1

Τελικά η ονομασία Lagonda δεν θα τιμήσει ένα μεγάλο SUV αλλά μία μεγάλη λιμουζίνα που θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος…

Aston-Martin-Lagonda-2Αν και οι φήμες ήθελαν την Aston Martin να χρησιμοποιεί το όνομα Lagonda για το νέο της SUV, απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει την παράδοση δίνοντάς τον στην κορυφαία της λιμουζίνα, τις πρώτες φωτογραφίες της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα. Τόσο κορυφαία που θα κατασκευάζεται από το τμήμα ειδικών παραγγελιών με την επωνυμία Q της μάρκας, σύμφωνα με τα γούστα των εκάστοτε πελατών, που κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται από τη Μέση Ανατολή.

Η βάση της θα είναι το επιμηκυμένο πλαίσιο της Rapide VH, ενώ το αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Όσο για το design θα είναι σαφώς πιο γωνιώδες σε σχέση με τις άλλες Aston, προκειμένου να υπάρχει και μια σύνδεση με τη διάσημη πρόγονο. Κινητήρας της Lagonda θα είναι ο V12 της Rapide, που για την περίσταση θα αποδίδει 550 ίππους. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει μέσα στο 2015, σε τιμές που δεν ανακοινώνονται αλλά θα είναι ανάλογες μίας Bentley και πάνω…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!