NEA

Ένα χρόνο πριν το νέο Opel Astra.

Opel-Astra_2010_167865745

Η 5η γενιά Astra θα χρησιμοποιεί τους τωρινούς νέας γενιάς turbo κινητήρες, θα είναι ελαφρώς πιο ευρύχωρη και το κυριότερο ελαφρύτερη έως 150 kg.

Το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το νέο Astra το οποίο νωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Σχεδιαστικά θα διαθέτει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Monza, ενώ το μήκος του αμαξώματος θα είναι ελαφρώς αυξημένο. Η αισθητική θα είναι πιο δυναμική με το εμπρός μέρος να έχει και στοιχεία από το μικρότερο Adam.

Το νέο Astra θα βασιστεί σε μία βαριά αναβαθμισμένη εκδοχή της τωρινής πλατφόρμας η οποία θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και μικρότερους προβόλους. Κάτι τέτοιο θα ευνοεί τους χώρους για τους επιβάτες, ενώ η νέα δόμηση σε συνδυασμό με την χρήση ελαφρύτερων εξαρτημάτων και μερών θα μειώσει το βάρος του αμαξώματος έως και 150 kg. Σημαντική βελτίωση μιας και το απόβαρο αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα σχεδόν για κάθε Opel έχοντας αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμου. Περισσότερα για τους κινητήρες εδώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!