ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προϊόντα ανάρτησης Eibach για το Polo R WRC

Eibach-VW-Polo-R-WRC-628x356

Όλα τα εξαρτήματα ανάρτησης Eibach τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων, παραδίδονται με υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία και πιστοποιητικό TUV.

Το 220 HP/ 162 kWPoloRWRC είναι ένα από τα μικρά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Volkswagen, ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, που αξιοποιεί την επιτυχημένη εμπειρία rally της VW. Προσθέτοντας Προϊόντα Ανάρτησης Eibach, η Μηχανοκίνητη κληρονομιά ενισχύεται – χωρίς να επηρεάζει τονκαθημερινό του χαρακτήρα.

Τα ελατήρια Pro-Kitμειώνουν το κέντρο βάρους του Poloμε αποτέλεσμα να έχει πιο sport στήσιμο με πιο ευέλικτο χειρισμό. Οι αντιστρεπτικές ράβδοι EibachAnti-Roll-Kitμειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος και βελτιώνουν την ευστάθεια στις στροφές.

Για μια τέλεια εμφάνιση, παρόμοια με αυτή των αυτοκινήτων του WRC, προτείνονται και οι αποστάτες τροχών Pro-Spacer, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και ολοκληρώνουν την δυναμική εμφάνιση του αυτοκίνητου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!