ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αλυσίδες μετάδοσης για μοτοσικλέτες από την ΙΝΑ

Shaeffler INA - Chain Drive Systems for Two-Wheel Vehicles (1)

Η εταιρία ΙΝΑ μπορεί να είναι γνωστή ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και στον χώρο των δύο τροχών…

Shaeffler INA - Chain Drive Systems for Two-Wheel Vehicles (4)Η Schaeffler είναι ένας από τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους προμηθευτές ανταλλακτικών και εξαρτημάτων στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Ένας από τους τομείς που ηγείται είναι τα συστήματα μετάδοσης παρέχοντας καδένες, ιμάντες, καδένες κ.α. Επίσης, την όλη γκάμα συμπληρώνουν παρελκόμενα εξαρτήματα όπως είναι οι προεντατήρες, οι οδηγοί γρανάζια για καδένες.

Shaeffler INA - Chain Drive Systems for Two-Wheel Vehicles (12)Ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων η ΙΝΑ διαθέτει ένα νέο σετ αλυσίδας για μοτοσικλέτες βασισμένο στην σειρά ΙΝΑ 1632.  Πρόκειται για μία οικονομική και αξιόπιστη επιλογή με πλαστικούς οδηγούς για τις μικρότερες δυνατές τριβές. Η αλυσίδα 6,35 mm έχει επίσης ειδική σχεδίαση για να αντέχει πολύ υψηλά φορτία μετάδοσης, ήσυχη λειτουργία και χαμηλές τριβές. Τα γρανάζια κίνησης είναι διαθέσιμα με τελικό φινίρισμα ή σε χυτό, ενώ οι προεντατήρες έχουν ειδική σχεδίαση ώστε να εξασφαλίζεται βέλτιστος έλεγχος, μειωμένο βάρος, χαμηλά επίπεδα θορύβου και ευκολία στην εγκατάσταση. Μια εντελώς ή υπερβολικά τεντωμένη αλυσίδα θα προκαλέσει φθορά στα γρανάζια και στις εδράσεις του κιβωτίου, επιπλέον θα έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει. Μία υπερβολικά χαλαρή αλυσίδα, πέρα από το οπτικά και ηχητικά αποκρουστικό θέαμα, φθείρεται πολύ πιο γρήγορα ,το ίδιο και τα γρανάζια.

Shaeffler INA - Chain Drive Systems for Two-Wheel Vehicles (3)Στο διπλανό διάγραμμα απεικονίζεται η καμπύλη του φορτίου σε συνάρτηση με την ταχύτητα απέναντι σε δύο ανταγωνιστικά σετ με εφάμιλλα χαρακτηριστικά. Στα κάτωθι διαγράμματα μπορεί να δει κανείς την διάρκεια ζωής και τα επίπεδα θορύβου που είναι κατά πολύ ανώτερα χάρη και στη νέα σχεδίαση της οδόντωσης που φέρουν τα γρανάζια μετάδοσης. Αξίζει να σημειωθεί πως προτού διατεθεί οποιοδήποτε προϊόν της Schaeffler στην αγορά, περνά από χιλιάδες ώρες δοκιμών στα εργαστήρια της εταιρίας.

Shaeffler INA - Chain Drive Systems for Two-Wheel Vehicles (2)

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!