NEA

Στο εσωτερικό της νέας Jaguar XE

Η βρετανική εταιρία έδωσε νέα στοιχεία για την επερχόμενη XE, αυτή την φορά για το εσωτερικό με σύστημα head-up display που χρησιμοποιεί λέιζερ για την ψηφιακή απεικόνιση…

2016-jaguar-xe-teaser_100477074_lΗ Jaguar αποκάλυψε την τεχνολογία που κρύβει εις τα ενδότερα της η XE, ένα σεντάν που θα βρεθεί αντιμέτωπο με την BMW Σειρά 3, την Mercedes-Benz C-Class κ.α. του μοντέλα του είδους. Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε το σύστημα πολυμέσων (infotainment) με οθόνη αφής 8 ιντσών με πλήρη συνδεσιμότητα smartphones σε περιβάλλον iOS και Android και δυνατότητα Wi-Fi spot για κοινή χρήση από τους επιβαίνοντες.

Τα πάντα ρυθμίζονται από το InControl (ουσιαστικά σχεδόν τα πάντα ρυθμίζονται από την touch screen) ενώ από την εφαρμογή Remote στο smartphone ο οδηγός μπορεί να ανιχνεύει και να εντοπίζει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ ή να προετοιμάζει τον κλιματισμό (κάτι που είχαμε δει για πρώτη φορά στο Toyota Prius). Ένα από τα high-light είναι και το σύστημα HUD που χρησιμοποιεί λέιζερ με υψηλής ποιότητας απεικονίσεις στο παρμπρίζ για τις συνθήκες κίνησης του οχήματος, του συστήματος πλοήγησης κ.α. Η πλήρη αποκάλυψη της Jaguar XE θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε τις σχετικές τεχνολογίες.

Jaguar XE further detailed 75 percent of body structure made from aluminum

Jaguar announces September 8 reveal for XE

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!