NEA

Φήμες για Alfa Romeo 6C

Alfa_Romeo-4C_Coupe_US-Version_2015_16456

Οι φήμες θέλουν την ιταλική εταιρία να ενισχύει το προφίλ της ακόμη περισσότερο με το λανσάρισμα ενός νέου σπορ μοντέλου που θα τοποθετείται ανάμεσα στις 4C και 8C.

Από το νέο έτος για την Alfa Romeo ξεκινά μία νέα εποχή καθώς βάσει του πλάνου θα παρουσιαστεί η νέα Giulia. Ένα χρόνο αργότερα θα δούμε και ένα σπορ crossover, ενώ στα διάφορα νέα μοντέλα περιλαμβάνεται και η παραγωγή της 6C που θα βασίζεται στην πλατφόρμα της επίσης επερχόμενης Maserati Alfieri.

Οι κινητήρες θα προέρχονται επίσης από την Maserati και ο επικρατέστερος είναι ο 3.0 V6 με τα διπλά τούρμπο με απόδοση στους περίπου 500 PS. H 6C αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 και η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα. Όσον αφορά την σχεδίαση του αμαξώματος θα συνδυάζει το στιλ της μικρότερης 4C με εντυπωσιακούς στενόμακρους LED προβολείς και στοιχεία από την μεγαλύτερη 8C.

Στην πίστα του Varano με Alfa Romeo C8 Competizione

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!