ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: γκρίνια στην Mercedes, ποινή για τον Magnussen

678567756[list type=”arrow_right”]

  • Ο Lewis Hamilton με το ζόρι συγκρατήθηκε στην συνέντευξη τύπου καθώς θεώρησε πως ο Rosberg θα έπρεπε να τιμωρηθεί με ποινή, ενώ στέρησε το 1-2 από την ομάδα του. To θέμα είναι πως το κλίμα στην Mercedes είναι ιδιαίτερα βαρύ με τους δύο πιλότους να αντιδικούν σαν κοκόρια στον ίδια αχυρώνα. Και όπως είναι φυσικό, στο τέλος της σεζόν θα υπάρχει χώρος μόνο για έναν από τους δύο, προφανώς για τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Έξαλλος με την κατάσταση δηλώνει και ο Nikki Lauda.
[/list][list type=”arrow_right”]
  • Ποινή 20 δευτερολέπτων επιβλήθηκε στον Kevin Magnussen καθώς ο πιλότος της McLaren κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση υποχρεώνοντας τον Alonso να βγει εκτός πίστας δύο γύρους πριν την καρό σημαία. Η απόφαση αυτή ρίχνει τον Magnussen εκτός βαθμολογούμενης 10άδας (στην 12η από την 6η θέση). Εδώ η τελική βαθμολογία μετά το GP Βελγίου.
[/list]

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!