ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου, νικητής ο Daniel Ricciardo!

FORMULA 1 - Belgian GP

Ο Daniel Ricciardo πέτυχε την 2η συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα και την 3η νίκη στην καριέρα του περνώντας νικηφόρα από το Spa- Francorchamps!

FORMULA 1 - Belgian GPΣε πελάγη ευτυχίας πρέπει να πλέει ο Ricciardo μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την αξία του στην Red Bull, δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel που τερμάτισε στην 5η θέση. Ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Nico Rosberg βρέθηκε στην 2η θέση ενώ το βάθρο στο στεγνό  Spa- Francorchamps συμπληρώνει ο Valteri Bottas για την Williams.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο Kimi Raikkonen (Ferrari) πέτυχε την καλύτερη θέση του στην φετινή σεζόν, ενώ ο Alonso προσπάθησε με υπερβολές στους τελευταίους γύρους δίνοντας μάχη με τον Vettel και αργότερα τον Button (7η) αλλά τελικά έχασε την 6η θέση και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 8η θέση. Καταπληκτική εμφάνιση από τον νεαρό Magnussen που κατάφερε να κρατήσει πίσω του τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές (Alonso, Raikkonen) και να πλασαριστεί στην 6η θέση.

Πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση του Αυστραλού, αξίζει να σταθεί κανείς στην επαφή που είχε ο Rosberg με τον Hamilton με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του βρετανού να υποστεί κλατάρισμα (του Γερμανού έσπασε η εμπρός πτέρυγα), να επισκεφτεί τα pit και να πέσει στην τελευταία θέση. Μάλιστα, πέντε γύρους πριν το τέλος του αγώνα η ομάδα του τον κάλεσε να εγκαταλείψει (μετά και απο δική του παρότρυνση) αφού αγωνιζόταν στην τελευταία θέση και οπωσδήποτε το κλίμα μεταξύ των δύο οδηγών και στην Mercedes είναι πολύ βαρύ.

UPD => Μετά την ποινή στον Magnussen, εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Το επόμενο GP θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και στην περιβόητη πίστα της Monza στις 5-7 Σεπτεμβρίου.

Θέση H πρώτη 10άδα Ομάδα Χρόνος
1 Daniel Ricciardo RED BULL 1:52.974
2 Nico Rosberg MERCEDES 1:51.987
3 Valteri Bottas WILLIAMS 1:54.606
4 Kimi Raikkonen FERRARI 1:56.803
5 Sebastian Vettel RED BULL 1:54.624
6 Kevin Magnussen MCLAREN 1:56.658
7 Jenson Button MCLAREN 1:55.911
8 Fernando Alonso FERRARI 2:02.987
9 Sergio Perez FORCE INDIA 1:55.704
10 Daniil Kvyat TORO ROSSO 1:55.751

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!