ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα εφαρμογή: Χρήσιμες συμβουλές για τον κλιματισμό οχημάτων

p0000903

Η εφαρμογή για συμπιεστές από την Behr Hella Service είναι εντελώς δωρεάν και παρέχει στα συνεργεία γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ποσότητες πλήρωσης ψυκτικού και λαδιού του συμπιεστή

Έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κλιματισμό οχημάτων κυριολεκτικά στα χέρια σας, αυτή η δωρεάν εφαρμογή για συμπιεστές έχει σχεδιαστεί για τα συνεργεία και παρέχεται από τον ειδικό στον κλιματισμό Behr Hella Service. Η εφαρμογή απεικονίζει την ακριβή ποσότητα ψυκτικού και λαδιού που χρειάζεται για τον συμπιεστή για καθε όχημα ξεχωριστά. Επίσης η εφαρμογή έχει την δυνατότητα, τα οχήματα που αναζητούνται πιο πολύ και φυσικά μαζί και οι σχετικές ποσότητες πλήρωσης τους, να αποθηκεύονται ως αγαπημένα και στη συνέχεια να ανακληθούν άμεσα όποτε αυτό απαιτείται. Επίσης η ανεύρεση του Behr Hella Service PAO Oil 68 για κάθε συμπιεστή είναι εξίσου εύκολη.

p0000902 copyΕπιπλέον, η εφαρμογή δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα με επαγγελματικό τρόπο για την αντικατάσταση ενός συμπιεστή, έτσι ώστε η αντιμετώπιση προβλημάτων και ειδικά η αντικατάσταση ενός συμπιεστή να μπορεί να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπρόσθετα, τεχνικές πληροφορίες και φυλλάδια, μαζί με οδηγίες και βίντεο συμβάλλουν στην προβολή του θέματος των συμπιεστών κλιματισμού με λεπτομέρεια. Επίσης έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ανατρέχετε σε φυλλάδια που ασχολούνται με θέματα των λαδιών του συμπιεστή, τον κλιματισμό του οχήματος, τη συντήρηση κλιματισμού, τη διαχείριση θερμότητας των υβριδικών οχημάτων και λεπτομερή φυλλάδια  για το φάσμα των εναλλακτικών προϊόντων που διατίθενται από την Behr Hella Service. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν το θέμα των FAQs (Συχνές Ερωτήσεις) και την πρόγνωση του καιρού με τον πιγκουίνο Ole.

Αυτή την εφαρμογή, μπορούν να την έχουν οι χρήστες iOS και Android και έχει δημιουργηθεί για χρήση σε smartphones και tablets.

www.electra-hellas.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!