NEA

Αποκαλυπτήρια του Mazda MX-5 με τους Duran Duran

MX-5-Duran-Duran

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να συνοδέψει την επίσημη παρουσίαση του νέου της MX-5 βρήκε η Mazda, που παραπέμπει μάλλον στις… ρίζες του μοντέλου, στη δεκαετία του ’80.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει ξεκάθαρη άποψη του αυτοκινήτου, αφού δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες, σύντομα όμως -και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου- θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τη νεότερη έκδοση του αειθαλούς roadster της Mazda. Για την ακρίβεια, στα πλαίσια της παρουσίασης του μοντέλου, θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε και κάτι ακόμα, από την εποχή της πρώτης νιότης του, της δεκαετίας του ’80.

Πρόκειται για τους Duran Duran, τη διάσημη Βρετανική μπάντα που θα βρεθεί στο Monterey της Καλιφόρνια για να υποδεχτεί το νέο μοντέλο. Κρίνοντας από τη φωτογραφία, θα έλεγε κανείς ότι οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρίας ετοιμάζουν… reunion. Όπως και να έχει όμως, είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για παρουσίαση. Οι άνω των… άντα που ψήνεστε να το δείτε, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο κανάλι youtube της Mazda, στις έξι μ.μ. ώρα Ειρηνικού.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!