NEA

Ανάκληση από την Koenigsegg!

Koenigsegg-Agera_2011_1000 (1)

Προφανώς αυτή είναι η μικρότερη ανάκληση στον κόσμο καθώς αφορά σε ένα και μόνο μοντέλο της σουηδικής εταιρίας!

Koenigsegg-Agera_2011_1000 (3)Ακόμη και οι exclusive εταιρίες είναι υποχρεωμένες περιστασιακά να προβαίνουν σε ανακλήσεις των μοντέλων τους και στην επισκευή του ελαττωματικού εξαρτήματος. Εδώ η έννοια της ανάκλησης παίρνει άλλη διάσταση, καθώς αφορούσε ένα και μόνο Agera όπου υποχρέωσε την εξωτική Koenigsegg να προχωρήσει σε επιδιόρθωσει του συστήματος ελέγχου πίεσης των ελαστικών.

Koenigsegg-Agera_2011_1000 (2)Το συγκεκριμένο Agera S κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και είναι παραγωγής 2012 (κυκλοφόρησε 2013 στις Ηνωμένες Πολιτείες) και το πρόβλημα εντοπίστηκε σε φωτεινή ένδειξη η οποία δεν ενεργοποιούταν σε έναν από τους τέσσερις τροχούς. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο αλλά για ένα supercar με ισχύ 960 άλογα και τελική που ξεπερνά με ευκολία τα 350 km/h (εργοστασιακή τιμή 400) η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αποδειχτεί καταστροφική.

Τέλος καλό, όλα καλά καθώς οι Σουηδοί ειδοποίησαν τον περήφανο ιδιοκτήτη του Agera και έγινε αναβάθμιση του λογισμικού. Εδώ να πούμε πως το συγκεκριμένο Agera είναι το μοναδικό που έχει πουλήσει η Koenigsegg στις ΗΠΑ, οπότε μιλάμε για καθολική 100% ανάκληση! Άντε να το πεις αυτό στους ανθρώπους της GM που έως τώρα έχουν προχωρήσει σε 29 εκατομμύρια μοντέλα για ανάκληση με τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις….

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!