NEA

Πρωτότυπο C-HR Crossover από την Toyota [upd]

Toyota-C-HR-concept

Στο Παρίσι η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο crossover με υβριδική τεχνολογία που θα αποτελέσει σχεδιαστική πυξίδα για το μέλλον…

Toyota-HC-R Concept-official photo (2)Η Toyota μοιάζει να αναζητά ένα αντίπαλο για το Nissan Qashqai αλλά και το επερχόμενο Honda HR-V και για αυτό θα παρουσιάσει στις αρχές Οκτωβρίου ένα πρωτότυπο crossover που θα κυκλοφορήσει σε 2-3 χρόνια. Το πρωτότυπο C-HR θα εντάσσεται στην γκάμα του Auris και σε αυτό βασιστεί ένα κόμπακτ μοντέλο που θα τοποθετείται κάτω από το RAV4.

Toyota-HC-R Concept-official photo (1)Αν και ακόμη είναι νωρίς το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι ίσως να είναι ένα καμουφλαρισμένο μοντέλο που δοκιμαζόταν το τελευταίο καιρό στην πίστα του Nurburgring. Αυτό το μοντέλο ήταν στο μέγεθος ενός υπερυψωμένου Auris εντείνοντας τις φήμες για ένα Auris Cross. Περισσότερα θα μάθουμε στις επόμενες μέρες καθώς αυτή είναι πρώτη teaser εικόνα από το C-HR.

upd: το άρθρο ανανεώθηκε με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!